Du er her: 
tirsdag17mar2020

Sogneeftermiddag, Hadsten Sognegård

tirsdag17mar2020 kl. 14:30 - 16:00

Viljen til at leve et normalt liv – bare anderledes

Foredrag ved socialrådgiver Rune Mogensen.

”Jeg er født med en sjælden bindevævssygdom, der hedder Osteogenesis Imperfecta, der betyder 'ufuldstændig knogledannelse'. På forståeligt dansk bliver det omtalt som medfødt knogleskørhed eller glasknogler. Jeg har haft 56 knoglebrud - and still counting. Jeg sidder i kørestol og er selvhjulpen. Jeg bor i egen lejlighed Aarhus. Jeg er uddannet socialrådgiver, og jeg laver en masse frivilligt arbejde.

Jeg har en tro på, at jeg gennem min historie kan være med til at inspirere mit publikum til at reflektere over deres eget liv. “Hvad er egentligt vigtigt?”, “Sætter jeg ordentligt pris på det, jeg nu engang har?”, “Hvad betyder noget for mig?”, “Hvordan holder man humøret oppe, selvom livet til tider kan være imod en?”

Mit foredrag handler om fightervilje, alt for mange hospitalsbesøg, brudte drømme, sorg, en 'du skal være så normal som andre' -tilgang, frygt, positivt livssyn, fordomme, stædighed, røverhistorier, fandenivoldskhed, kærlighed, en vanvittig familie på godt og ondt, berøringsangst, uforudsigelighed og en kæmpe stor portion selvironi og humor.

Kaffen koster 30 kroner.