Børnekor

Har du lyst til at blive god til at synge? Til at få nye og stærke venskaber, mens vi laver musik sammen? Til at medvirke til koncerter, gudstjenester og gå Lucia-optog? Og er du mellem 6 og 14 år (0.-7. klasse)?

Så skal du da være med i et af Hadsten Storpastorats børnekor! Du vil som korsanger i børnekoret lære:- at læse noder, at synge rent, at få kendskab til musikkens sprog og udtryk, at synge både klassiske og rytmiske sange og salmer.

Vi vil bruge fagter, synge kanons og flerstemmigt og ikke mindst have det sjovt, mærke fællesskabet og glæden ved at synge mange sammen!

Koret består dels af et Spirekor, dels et Kantori.

Spirekoret øver torsdage kl. 14.15-15.00 i Hadbjerg Kirke. Cecilie henter børnene på Hadbjerg Skole ca. kl. 14. Og følger dem også gerne tilbage over vejen igen efter behov. Spirekoret er for dig, der gerne vil lære at synge og bruge din stemme rigtigt, mens vi har det sjovt, deltager i koncerter og styrker musikaliteten.

Spirekoret henvender sig primært til aldersgruppen 6-10 år, men der kan være undtagelser. Der er ingen optagelsesprøve. Koret deltager i ca. 5-7 koncerter om året.

 

Kantoriet øver tirsdage kl. 15.00-16.00 i Hadsten Sognegård. For at blive optaget i Kantoriet, skal man til en optagelsesprøve, hvor korlederen vil lytte efter om man kan synge rent, kan synge højt og/eller dybt, og man skal prøve at synge 2-stemmigt. Det forventes, at man kan deltage i ca. 10 koncerter/gudstjenester om året og at man øver sig på tekster og melodi hjemme vha. lydfiler.

Der bliver afholdt optagelsesprøver den første uge i september og ugen efter starter korprøverne op.

 

Undervisningen udbydes af de lokale menighedsråd: Vissing, Ødum-Hadbjerg og Lyngå-Skjød-Lerbjerg Menighedsråd.

Skynd dig at kontakte korlederen Cecilie Marie Høyer på mail: ceciliemariehoyer@gmail.com eller tlf. 40 83 93 30 og bliv tilmeldt eller hvis du har spørgsmål! Undervisningen er gratis.